Növényvédőszer kiszerelés

A Chemark agrokémiai vállalatok független bérmunka partnere, növényvédőszerek formálásában és kiszerelésében, valamint a kapcsolódó logisztika (raktározás és szállítmányozás) terén nyújt teljes körű szolgáltatást.

A gyártósorok elkülönítettek, a tárolás erre kijelölt tartályokban megoldható. A gyomirtószerek kiszerelése külön épületekben történik.

A Chemark a formált termékek mellett jelentős mennyiségű, másutt formált készítményt is kiszerel. A folyékony termékeket többféle, a növényvédőszer-iparban használt csomagolóanyagba szereljük ki, amelyek az 1 ml-es műanyag ampullától az 1000 literes konténerig terjednek. A PET, HDPE, fluorozott PE csomagolóanyagokat az IPackChem Corporation, a Chemark vegyesvállalata helyben gyártja. A szilárd termékek kiszerelése 2,5 grammtól 25 kg-os zsákos csomagolásig terjed.

A Chemarknak 41 letöltő sora van, amelyeken naponta szilárd termékek esetében több mint 200 000 db tasak, a folyadékok esetében pedig több mint 500 000 liter napi termelése lehetséges.

A Chemark a formálási és kiszerelési tevékenysége során a leginkább innovatív és legkorszerűbb technológiákat alkalmazza. Telephelyünkön általános az automatizálás és robottechnika. A teljes gyártási folyamatot minőségbiztosítási programmal, korszerű laboratóriumi HPLC, GSMS technikákkal támogatjuk, a laboratóriumi méretű gyöngymalmokkal a formulációkat fejlesztjük. Laboratóriumunk a több mint tíz eszközzel és magasan képzett munkatársakkal garantálja a legmagasabb minőséget.