Logisztika

Filozófiánk, hogy Partnereink számára teljekörű szolgáltatást nyújtsunk. Ennek megfelelően az általunk formált és kiszerelt termékek esetében számos logisztikai szolgáltatást nyújtunk Partnereink számára. Arra törekszünk, hogy minden felmerülő igényt ki tudjuk elégíteni. Jelenleg az alábbi logisztikai szolgáltatásokat nyújtjuk:

Raktározás

A beérkező cikkek felhasználásig történő tárolását anyagféleségenként elkülönítve végezzük. Raktáraink korszerűek, mind a tárolási körülményeket tekintve, mind biztonságtechnikai szempontból teljesítik Partnereink és a törvények által meghatározott követelményeket.

Csomagoló anyagok tárolására jelenleg mintegy 7000 m2 terület áll rendelkezésre. A SEVESO törvény előírásainak megfelelő raktárainkban tároljuk a beérkező alap-, segéd- és nagycsomagos anyagokat. Ezeknek az épületeknek az alapterülete 6500 m2, a magasállványos tárolásnak köszönhetően 8500 darab CP3 méretű (1150x1150 mm) raklapon elhelyezett áru befogadását biztosítják. Köztük rendelkezünk olyan épületekkel is, melyek alkalmasak T+ (nagyon mérgező) anyagok tárolására.

A késztermékek tárolását egy 11000 m2 alapterületű raktárkomplexum biztosítja. A szintén magasállványos tárolással üzemeltetett logisztikai központban 20000 darab CP1 méretű (1000x1200 mm) raklap áru elhelyezése lehetséges.

Vámáru kezelés

Vámáruk kezelését, az ezzel járó ügyintézés teljes körű bonyolítását vállaljuk. Import és export szállítmányok kezelésén kívül egyéb tevékenységekre is rendelkezünk különféle engedélyekkel.

Aktív feldolgozás vámfelfüggesztéses eljárás: speciális szolgáltatás szerződött Partnereink számára. Így lehetőséget biztosítunk közterhek megfizetési kötelezettsége nélkül azon termékek feldolgozására, melyek nem az Európai Unió területéről származnak és a késztermék is elhagyja a közösség területét.

Közvámraktári engedéllyel is rendelkezünk, így Partnereink számára biztosítani tudjuk vámáruk tárolását.

Szállítmányozás

Szállítmányozási csoportunk képzett munkatársai segítségével üzletfeleink nálunk tárolt áruját hatékonyan juttatjuk el megbízóink partnereihez belföldön, valamint a világ több mint száz országába. Időablak foglalási rendszerünk biztosítja a jelentős áruforgalom harmonikus lebonyolítását.