Magunkról
Vállalatunk Európa egyik vezető komplex növényvédőszer bérmunka partnere

Megbízóink közé tartoznak a nagy multinacionális, originális készítmény gyártók mellett a feltörekvő, generikus készítményekkel foglalkozó vállalatok is.

Szolgáltatásaink felölelik az alábbi területeket:

  • növényvédőszerek formálása
  • növényvédőszerek csomagolása
  • az általunk formált és csomagolt készítményekhez kapcsolódó logisztikai tevékenység
  • csomagolás és formuláció fejlesztés
  • növényvédőszerekhez kapcsolódó analitikai szolgáltatások

Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá a kiskiszerelésű növényvédőszerek forgalmazása a magyar piacon.

A vállalat magyar magánszemélyek tulajdonában áll. Ez teszi lehetővé, hogy minden partnerünk részére biztosítsuk a piaci érdekektől mentes, legmagasabb  szintű szolgáltatásokat.

Vállalatunk az  1991-es alapítása óta hosszú utat tett meg.

A néhány fős kis vállalkozástól több mint háromszáz embernek munkát biztosító vállalatig, a kicsiny bérelt irodától a több tízezer négyzetmétert meghaladó beépített területig, az ismeretlen kezdő nehéz indulásától a piacvezető szintén küzdelmes napjaiig jutottunk. Ha megrendelőként, vagy beszállítóként, esetleg bármi más módon vagyunk kapcsolatban, akkor is tudjuk, hogy csak az Önök segítségével érhettünk el idáig.

Továbbfejlődésünk lehetősége is a partnereinkkel folytatott kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésben rejlik. Köszönjük az eddigi megtisztelő érdeklődést, amelyet a cégünk iránt tanúsított, és egyben kérjük Önöket, hogy a jövőben is járuljanak hozzá cégünk fejlődéséhez.

A fentiek reményében ajánlják az Önök figyelmébe a következőkben található információkat a Chemark tulajdonosai és vezetői.