Belépés
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Az űrlap kitöltése hibás. Kérem, javítsa az alábbiakat!

  • Felhasználónév: A mező kitöltése kötelező!
  • Jelszó: A mező kitöltése kötelező!

A belépés sikertelen!

Kiemelt tudnivaló termékeink rendelésével kapcsolatban

Tisztelt Partnerünk!

Az alábbiakban tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy jelenleg az alábbi termékek készlete kifogyott:

  • Dipel DF 20 g
  • Thiovit Jet 30 g

várhatóan mindkét termék áprilisban lesz újra elérhető.

A készlet erejéig továbbra is rendelhető alábbi termék:

  • Dimilin 25 WP 10 g – mint korábbi levelünkben arról értesítést küldtünk 2018 szeptemberéig használható fel a III. forgalmazási kategória szerint engedélyezett kultúrákban, utána már csak erdészeti kultúrákban és állattartásban a trágya légylárva elleni kezelésére engedélyezett a felhasználás. Viszont a NÉBIH határozata értelmében 2017 októberétől a termék kereskedelemben II. forgalmazási kategóriájú termékként forgalmazható.

Megrendeléseiket lehetőség szerint cégünk weboldalán adják le. Abban az esetben, ha nem rendelkeznek hozzáféréssel, kérem, jelezzék a rendeles@chemark.hu e-mail címen igényüket. Kereskedelmi tételekkel való egyéb kérdésüket, észrevételüket is ezen az elérhetőségen tudják megtenni.

Természetesen bármilyen kérdésükkel illetve észrevételükkel fordulhatnak közvetlenül hozzám is az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 88 596515

Mobil: +36 20 577 2335

E-mail: reka.ellmann@chemark.hu

Kereskedelmi készleteink tárolása nem a Chemark Kft telephelyén, hanem bérelt raktárban történik továbbra is. A saját fuvaros rendeléseket az Illangó-Trans Kft raktárában tudják átvenni. Cím: 8184 Balatonfűzfő, Ipari Park, Nike körút. 1/A kapu.

Rendeléseiket az alábbiak szerint tudjuk teljesíteni:

  • Ha a rendelés értékhatára meghaladja az 500.000 Ft-ot, akkor az árut önállóan is kiszállítjuk, a szezonban (februártól májusig) 24 órán belül, szezonon kívül pedig 72 órán belül.
  • Ha a Sumi-Agrotól történő rendeléssel együtt rendelik tőlünk is az árut, akkor a Sumi-Agro szállítási feltételeivel azonos módon tudjuk teljesíteni az Önök Chemark árurendelését. (Bár a Chemark nem raktározza közvetlenül, illetve nem szállítmányozza a Sumi-Agro áruját, vállalatunk részese a kiszállítás folyamatának.)
  • Ha a rendelés nem esik az előző két pont szerinti kategóriába, akkor az árut a rendeléstől számított egy héten belül tudjuk kiszállítani.

Köszönettel és üdvözlettel:

                        Ellmann Réka

                        Logisztikai igazgató

                     

      

Kis kiszerelésű növényvédőszer kereskedelem

Nemcsak bérmunkában csomagolunk növényvédő szereket, de saját kockázatra is forgalmazzuk ezeket a termékeket. Neves nemzetközi vállalatoktól vásárolt nagycsomagos termékekből készítünk a kis felhasználók igényeinek megfelelő kiszerelési egységeket.

A tevékenység kizárólag magyarországi, szerződéssel rendelkező nagykereskedő partnereink részére érhető el.

Érdeklődés: